Luc van Aalderen

Communicatieadviseur / Consultant

+31 6 14 04 28 41


Luc van Aalderen (1995) is als consultant betrokken bij (politieke) monitoring en projecten voor verschillende opdrachtgevers, zoals de Gemeente Den Haag, ING, Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang en Achterlating en de STIVA.

Luc is van jongs af aan maatschappelijk en politiek betrokken, en heeft een achtergrond in Europese Studies. Tijdens zijn studie deed hij ervaring op in de landelijke politiek en studeerde hij politicologie aan de Duitse universiteit van Rostock. Hij begon zijn carrière in het landelijke campagneteam van GroenLinks. Hier werkte hij voornamelijk aan de onlinecampagne tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 en de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Na drie jaar en twee landelijke campagnes was hij op zoek naar een verbreding van zijn ervaringen en kwam hij, na een kortstondige omzwerving bij een internetmarketingbureau, terecht bij Lindblom: hier werkt hij met veel plezier aan verschillende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Luc van Aalderen

Campagnemedewerker

+31 6 15 25 81 21


Lisa Herben (1994) heeft Communicatie gestudeerd aan Hogeschool Inholland Den Haag. Als campagnemedewerker bij Lindblom is zij actief betrokken bij de (politieke) monitoring voor diverse opdrachtgevers en werkt mee op alle relevante projecten, onder meer voor ING en campagnes van de gemeente Den Haag.

Tijdens en na haar studie heeft zij in de praktijk ervaring opgedaan bij verschillende organisaties op het gebied van marketing, communicatie en PR. Dat deed zij onder andere bij communicatieadviesbureau Winkelman en Van Hessen waar zij werkte op de afdeling creatieve communicatie. Daarnaast werkte zij voor de Ondernemingsraad van Liberty Global waar ze verantwoordelijk was voor een nieuwe huisstijl en het schrijven van nieuwsbrieven en webteksten.

Door de jaren heen heeft Lisa ontdekt dat haar hart ligt bij contentcreatie. Het creëren van creatieve content voor sociale media en websites. Zowel tekst als visuele content in de vorm van video en infographics.