Drinkwater & de toekomst

Digitaal stakeholder magazine

 

Hoe gaan we om met de toenemende droogte als gevolg van klimaatverandering? Wat moeten we doen om onze drinkwaterbronnen te beschermen? Onderwerpen als deze komen voorbij in Drinkwater & de toekomst, de online nieuwsbrief die Evides Waterbedrijf naar zo’n zeshonderd stakeholders stuurt, zoals gemeenten, provincies en waterschappen.

 
 

Hoe gaan we om met de toenemende droogte als gevolg van klimaatverandering? Wat moeten we doen om onze drinkwaterbronnen te beschermen?Onderwerpen als deze komen vo orbij in Drinkwater & de toekomst, de online nieuwsbrief die Evides Waterbedrijf naar zo’n zeshonderd stakeholders stuurt, zoals gemeenten, provincies en waterschappen.

 
 

Inspiratie en bewustwording


Evides Waterbedrijf levert 24/7 veilig, schoon én lekker drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides Industriewater diensten op maat aan grote industriële klanten. Drinkwater & de toekomst mengt kortere nieuwsitems met langere achtergrond features; nieuwsbrief en -magazine ineen dus. Terugkerende thema’s zijn infrastructuur, duurzaamheid, veiligheid en omgeving. In cocreatie met Evides Communicatie en Smidswater realiseert Lindblom de content, vormgeving en verzending van deze kwartaaluitgave.
 
 

Geïnteresseerd?


Ook interesse in zo’n uniek online magazine voor stakeholder of andere doelgroepen?