Contact

Contact


Ons kantoor bevindt zich op de derde etage van het gebouw De Volharding. Hieronder leest u hoe u ons kunt bereiken.


Openbaar vervoer
De trams 2, 3, 4 en 6 stoppen vrijwel voor de deur (ondergronds station). U stapt uit bij de halte Grote markt (twee haltes vanaf Den Haag Centraal). Voor meer informatie kijk ook op 9292.nl.

Auto
U kunt parkeren in de parkeergarage Q-Park Lutherse Burgwal (Lutherse Burgwal 25) of in de parkeergarage Q-Park Grote Markt. De Q-Park Grote Markt heeft twee ingangen. U kunt het beste uw navigatie instellen op Kalvermarkt 32G in Den Haag; daar gaat u de ondergrondse parkeergarage in. Als u parkeert rond de uitgangen B of D-2 dan staat u het dichtst bij ons pand.


Fiets
U kunt uw fiets stallen in de gratis stalling van de Biesieklette Grote Markt of Biesieklette Raamstraat. Op het Centraal Station kunt u een OV-fiets huren. Daarmee fietst u in minder dan tien minuten naar ons toe.

Adres

Lindblom
public relations public affairs B.V.

Grote Markt 22
2511 BG Den Haag
T: +31 70 381 68 10

 

info@lindblom.nl
www.lindblom.nl
KvK: 27243618
NL19ABNA0497550466

 

Internationaal

Lindblom is onderdeel van een internationaal netwerk van onafhankelijke public affairsbureaus verspreid over Europa: United Government Affairs. Lindblom is al meer dan twintig jaar actief in corporate communicatie en public affairs in Nederland. Omdat onze klanten, die steeds vaker te maken hebben met nationale en Europese beleidsbeslissingen, beter te kunnen ondersteunen en vertegenwoordigen, zijn we in 2019 een strategische samenwerking aangegaan met Ridens Public Affairs in Brussel. Deze samenwerking heeft de afgelopen jaren met succes gezorgd voor een geïntegreerde aanpak voor onze klanten. De lancering van United Government Affairs was hierin een logische volgende stap. We kunnen onze klanten nu betrouwbare specialisten bieden in andere belangrijke Europese markten. Voor meer informatie of om contact op te nemen kunt u terecht op https://www.unitedgovernmentaffairs.com/.