Contact

Contact


Ons kantoor bevindt zich op de derde etage van het gebouw De Volharding. Hieronder leest u hoe u ons kunt bereiken.


Openbaar vervoer
De trams 2, 3, 4 en 6 stoppen vrijwel voor de deur (ondergronds station). U stapt uit bij de halte Grote markt (twee haltes vanaf Den Haag Centraal). Voor meer informatie kijk ook op 9292.nl.

Auto
U kunt parkeren in de parkeergarage Q-Park Lutherse Burgwal (Lutherse Burgwal 25) of in de parkeergarage Q-Park Grote Markt*. De Q-Park Grote Markt heeft twee ingangen. U kunt het beste uw navigatie instellen op Kalvermarkt 32G in Den Haag; daar gaat u de ondergrondse parkeergarage in. Als u parkeert rond de uitgangen B of D-2 dan staat u het dichtst bij ons pand.

*Let op werkzaamheden in 2023!
Vanaf maandag 23 januari is de parkeergarage Grote Markt minder goed bereikbaar. Tot en met 5 februari is het niet mogelijk om de in- en uitrit via de Kalvermarkt (naast het stadhuis) te gebruiken. De ingang aan de Prinsegracht is wel te gebruiken. Navigeer hiervoor naar Prinsegracht 10 – 19, Den Haag. Vanaf 6 februari is de ingang bij de Kalvermarkt weer te gebruiken; dan is de in- en uitrit aan de Prinsegracht minder goed bereikbaar.


Fiets
U kunt uw fiets stallen in de gratis stalling van de Biesieklette Grote Markt of Biesieklette Raamstraat. Op het Centraal Station kunt u een OV-fiets huren. Daarmee fietst u in minder dan tien minuten naar ons toe.
Adres

Lindblom
public relations public affairs B.V.

Grote Markt 22
2511 BG Den Haag
T: +31 70 381 68 10


info@lindblom.nl
www.lindblom.nl
KvK: 27243618
NL19ABNA0497550466