Stéphanie de Groot

Communicatieadviseur


Stéphanie de Groot (1999) is communicatieadviseur bij Lindblom en werkt aan projecten voor verschillende opdrachtgevers. Zo is zij betrokken bij de Technologie voor Thuis-campagne van de gemeente Den Haag om zoveel mogelijk Hagenaars kennis te laten maken met de mogelijkheden van (zorg)technologie. Ook beheert zij de social media kanalen van verschillende projecten.

Tijdens haar bachelor studie Bestuurskunde heeft zij haar passie ontdekt voor communicatie. De vertaalslag maken tussen ambtelijke beleidsstukken en pakkende content voor iedereen, is iets waar ze enthousiast van wordt. Ze heeft meegewerkt aan campagnes tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Stéphanie de Groot

Communicatieadviseur


Stéphanie de Groot (1999) verzorgt als communicatieadviseur bij Lindblom de dagelijkse (politieke) monitoring en werkt zij mee aan projecten voor verschillende opdrachtgevers. Ook is zij betrokken bij de Technologie voor Thuis-campagne van de gemeente Den Haag om zoveel mogelijk Hagenaars kennis te laten maken met de mogelijkheden van (zorg)technologie.

Tijdens haar bachelor studie Bestuurskunde heeft zij haar passie ontdekt voor communicatie. De vertaalslag maken tussen ambtelijke beleidsstukken en pakkende content voor iedereen, is iets waar ze enthousiast van wordt. Ze heeft bovendien meegewerkt aan campagnes tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 en beheert de sociale media kanalen van diverse partijen.